Brief Inbreuk Handelsnaam

Brief Inbreuk Handelsnaam: een mooie, duidelijke door een Zapplied counsel speciaal voor jou gemaakte sommatiebrief die je kunt sturen naar degene die jouw handelsnaam voor zijn/haar onderneming gebruikt zonder daar enig recht op te hebben.

 

Meer details

€ 199

  • Regular (binnen 10 werkdagen)
  • Expedite (binnen 5 werkdagen)
  • Prio 1 (binnen 2 werkdagen)

Meer informatie

Als iemand gebruik maakt van een handelsnaam die gelijk is aan of bijna niet te onderscheiden is van de handelsnaam van jouw onderneming, wil je dit zo snel mogelijk in de kiem smoren.

 

Een ander dient van jouw handelsnaam af te blijven; je wilt misverstanden en verwarring over jouw onderneming in de markt voorkomen.

 

Dit is mogelijk door middel van een goede juridische sommatiebrief. De kosten van juridische bijstand zijn echter vaak vrij hoog. Het kan daarom verstandig zijn om eerst zelf een brief te sturen, waarin je de inbreukmaker wijst op jouw oudere handelsnaamrechten en hem/haar verzoekt te stoppen met het gebruik van zijn/haar handelsnaam.

 

Op basis van een aantal slimme en compacte vragen maakt een senior Zapplied counsel, zoals altijd bij Zapplied CSP tegen een fixed scope, fixed fee, een brief voor je die jij vervolgens zelf stuurt aan degene die inbreuk maakt.

 

Voor de goede orde maken we je erop attent dat we bij dit Zapplied product 'Brief Inbreuk Handelsnaam' niet adviseren over of en in welke mate je zelf een handelsnaamrecht hebt; of, hoe en in welke mate de geadresseerde van de brief inbreuk maakt op jouw handelsnaamrecht en wat een eventuele redelijke vergoeding zou zijn ten aanzien van eventuele schade die je door de inbreuk lijdt. Verder garanderen we niet dat de ander stopt met inbreuk maken. Deze brief gaat ook niet over merkenrechten van jouw onderneming of andere gerelateerde rechten.

 

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail (info@zapplied.com) of bel ons op: 020 - 305 49 69.  

 

Zapplied: Smart Strategic Services you have never experienced before, but will find addictive. Ignore us at your own peril.

 

Bekeken producten