Quick Assessment HRM Intellectuele Eigendom

Quick Assessment HRM Intellectuele Eigendom: snel begrijpen wat je rechten en plichten zijn jegens je oud-werkgever of oud-opdrachtgever met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten.

Meer details

€ 299

Meer informatie

Overweeg je om op te stappen bij je huidige werkgever of opdrachtgever? In dat geval is het belangrijk om van te voren goed uit te zoeken welke intellectuele eigendomsrechten van jou zijn en welke intellectuele eigendomsrechten toebehoren aan je werk- of opdrachtgever. Zo kun je de kans op juridische strijd en/of schadeclaims op dit punt verkleinen.

 

Door van te voren uit te zoeken welke intellectuele eigendomsrechten aan jou toebehoren en welke intellectuele eigendomsrechten toebehoren aan je werk- of opdrachtgever weet je waar je aan toe bent en wat je rechten en plichten zijn.

 

Aan de hand van de Quick Assessment HRM Intellectuele Eigendom kunnen wij je snel en tegen een fixed scope, fixed fee, op de juiste weg helpen. Met behulp van een aantal slimme vragen brengen wij voor je in kaart welke intellectuele eigendomsrechten van jou zijn en welke niet en geven we je tips & tricks over punten betreffende intellectuele eigendomsrechten, waar je op moet letten bij het sluiten van een volgende overeenkomst.

 

Voor de goede orde wijzen we je erop dat we bij dit Zapplied product geen garanties geven ten aanzien van het uitblijven van juridische procedures en schadeclaims.

 

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail (info@zapplied.com) of bel ons op: 020 - 305 49 69.  

 

Zapplied: Smart Strategic Services you have never experienced before, but will find addictive. Ignore us at your own peril.

Bekeken producten