Quick Assessment HRM Non-Concurrentie

Quick Assessment HRM Non-Concurrentie: snel weten waar je aan toe bent als je overweegt een nieuwe arbeidsovereenkomst of overeenkomst van opdracht aan te gaan.

Meer details

€ 399

  • Regular (binnen 10 werkdagen)
  • Expedite (binnen 5 werkdagen)
  • Prio 1 (binnen 2 werkdagen)

Meer informatie

Overweeg je in dienst te gaan bij of diensten te verlenen (als werknemer, ZZP-er of via een andere constructie) aan een nieuwe werk- of opdrachtgever? Zijn jouw activiteiten en/of de activiteiten van die nieuwe werk- of opdrachtgever misschien concurrerend met een van je vorige aanstellingen/opdrachten? Wat zijn dan de risico’s?

 

Door jezelf ten aanzien van die punten goed te informeren, voorkom je dat voor verrassingen komt te staan en weet je waar je op moet letten bij het aangaan van een volgende arbeidsovereenkomst of overeenkomst van opdracht.

 

Door middel van deze Quick Assessment HRM Non-Concurrentie helpen wij je snel en tegen een fixed scope, fixed fee, op de juiste weg met een aantal slimme en compacte vragen.

 

Voor de goede orde maken we je erop attent dat we bij dit Zapplied product geen onderhandelingen betreffende enig non-concurrentiebeding voor je voeren.

 

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail (info@zapplied.com) of bel ons op: 020 - 305 49 69.  

 

Zapplied: Smart Strategic Services you have never experienced before, but will find addictive. Ignore us at your own peril.

Bekeken producten