Hot Topics

eHealth neemt een grote vlucht. Check snel of jouw app of hardware wel of niet kan worden aangemerkt als Medisch Hulpmiddel.

 

Tech en Health grijpen steeds meer in elkaar. Health apps zijn booming business en de aparatuur van artsen en ziekenhuizen wordt steeds geavanceerder.

 

Hierdoor is het voor een ondernemer niet altijd gemakkelijk om te oordelen of zijn app of hardware een Medisch Hulpmiddel is, in de zin van de huidige Europese regelgeving.

 

Bij Zapplied CSP helpen en begeleiden we je graag bij het beantwoorden van deze vraag!

 

CSP: Customized Services Platform   

 

Zapplied CSP is een uniek online Customized Services Platform waar hoogwaardige, strategische en andere adviesdiensten en producten, op maat en van het hoogste niveau kunnen worden besteld en afgenomen, verzorgd door senior legals en andere experts (‘Counsels’). De perfecte combinatie van state-of-the-art technologie en menselijke interactie. Arthur van der Wees, Managing Director van Zapplied B.V., en bedenker van Zapplied CSP: ‘We leveren productiviteit en efficiëntie door het slimmer combineren van kennis, mensen en automatisering. De Counsels van Zapplied zijn senior professionels, met gemiddeld 10 jaar relevante ervaring op hun expertisegebied, zoals strategie, business development, marketing, juridisch, fiscaal, en financieel. Is een bedrijf bijvoorbeeld op zoek naar een risicoanalyse, investor-proof Teaser, een goede Term Sheet, een antwoord op HR non-concurrentiegebied of een maatwerkbrief over inbreuk auteursrecht, dan leveren wij die slim, snel en altijd op maat aan de klant, zonder poespas, maar altijd met begeleiding van een Counsel.’

 

Zapplied Counsels

 

De complexe en uitdagende – dus leuke – opdrachten worden bij Zapplied CSP door Zapplied Counsels uitgevoerd. Onder hen bevinden zich bijvoorbeeld professionals die al carrière hebben gemaakt binnen multinationals of bij internationale zakelijke dienstverleners, maar niet meer mee willen draaien in de traditionele rat-racecultuur en toch hun verworven kennis willen blijven inzetten en up-to-date willen houden.

 

Zapplied CSP, by Zapplied

 

Zapplied CSP brengt de zakelijke dienstverlening naar de huidige, moderne werkelijkheid. Het online Customized Services Platform biedt hoogwaardige, strategische en andere kwalitatieve adviesdiensten en producten op maat. Het is een one-stop-shop waar Senior Experts met jarenlange ervaring in hun vakgebied zakelijke diensten en producten leveren tegen een vaste prijs. Duidelijke gestandaardiseerde, productized out-of-the-box dienstverlening, die voor een klant altijd op maat worden gemaakt en geleverd door een van de zorgvuldig geselecteerde senior experts. Zapplied CSP is bedacht en uitontwikkeld door Zapplied B.V. uit Amsterdam. Meer informatie zie: www.zappliedcsp.com, en www.enlargethepie.com. 
 

Zapplied: Smart Strategic Services you have never experienced before, but will find addictive. Ignore us at your peril.