Hoe werkt het?

Hoe werkt Zapplied’s Customized Services Platform (CSP)?

 
Zapplied CSP werkt als volgt:

STAP 1:
 

De Zapplied Diensten die het Customized Services Platform aanbiedt, zijn:
 

1. speciaal voor u als onderneming en/of ondernemer geselecteerd;

2. commoditized en slim verpakt;

3. èn vervolgens decommoditized & customized. Zo worden de Zapplied Diensten altijd en speciaal voor jou, op maat geleverd.

 
STAP 2:

 
Zapplied Diensten worden gelevered tegen een vaste prijs. Fixed scope fixed fee. Je weet dus vooraf precies wat je krijgt, en wat het kost. Eenvoudig, eerlijk, en geen verborgen kosten of andere onaangename financiële verrassingen achteraf. Betalen doe je zoals je dat kent bij webshops. Veilig en snel via; Paypal, iDeal of creditcard (VISA, Mastercard en American Express).

 
STAP 3:

 
Wat je bestelling ook is, jouw vraag/opdracht wordt altijd:
 

1. verwerkt door een van onze zeer deskundige Counsels;

2. je kunt in de meeste gevallen gewoon contact opnemen met de Counsel indien je vragen hebt over het verloop van de procedure (dit is bij een gratis aangeboden Zapplied Dienst bijvoorbeeld niet mogelijk), en;

 3. jouw vraag/opdracht wordt geleverd volgens de specificaties vermeld op deze website.

 
STAP 4:

 
Onze Counsels zijn senior professionals binnen hun expertisegebied. Ze worden vooraf gescreend, geïnterviewd, en permanent getraind en betrokken. Om er zeker van te zijn dat jij hoge kwaliteit Zapplied Diensten geleverd krijgt, worden alle Zapplied Diensten voordat je ze geleverd krijgt, gecontroleerd door een Master Counsel: een expert in zijn Field of Expertise.

 
Trust, Quality & Assurance zijn het grootste goed in Zapplied's processen en methodieken om te zorgen dat jij het best mogelijke krijgt.

 
STAP 5:

 
Wij zullen aan de hand van alle bovengenoemde stappen en activiteiten ons best doen om u in positieve zin te verrassen met onze Zapplied Diensten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u een vaste en tevreden klant wordt en blijft.

 
Zapplied: Smart Strategic Services you have never experienced before, but will find addictive.
Ignore us at your peril.