Counsel worden

WIJ:
 
De wereld verandert. Zapplied verandert mee, maar de traditionele juridische en overige zakelijke dienstverlening niet. In welke wereld wil jij je ontplooien?
 
Wil jij net als wij op een moderne, innovatieve en pro-actieve wijze aan de slag met complexe en andere interessante strategisch-juridische zaken en vraagstukken.
 
Zapplied is een Strategisch (Legal) Consultancy Firm uit Amsterdam, met een uniek online Customized Services Platform waar juridische en andere experts (Counsels) op basis van fixed scope fixed fee basis wereldwijd professionele diensten leveren. Dit doen zij voor en samen met zowel kleine als grote ondernemingen.
 
Zapplied hecht veel waarde aan innovatieve en extreem productieve en effectieve manieren van slim samenwerken, zowel met onze klanten als onze Counsels. Zapplied werkt duidelijk, transparant en eerlijk. Wie is daar niet dol op?
 
Zapplied lanceerde inmiddels haar site voor jonge, ambitieuze ondernemingen: Enlarge The Pie. Binnenkort lanceert Zapplied meer ‘verticale sites’, ook voor andere markten en ondernemingen, in binnen en buitenland.
 
Voor meer achtergronden, zie ook: Enlarge The Pie.
 
JIJ:
 
Jij bent een senior legal counsel (minstens vier (4) jaar relevante ervaring als advocaat of bedrijfsjurist) en zoekt een innovatief en moderne freelance en no-rat-race werkomgeving, in een of meer van de volgende gebieden: Corporate Law, Business & Commercial Law, HRM/Employment Law, M&A, Corporate Finance Transactions, IP & IPR, IT en High Tech.
 
Jij hebt passie, ambitie en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent internationaal georiënteerd, communicatief, flexibel, creatief, en denkt in oplossingen in plaats van problemen.
 
Jij wilt als Counsel van te voren en per opdracht duidelijk weten welke diensten, wanneer en hoe moet worden geleverd. Daarnaast wil je weten welke vergoeding daar tegenover staat, wanneer deze betaald wordt, en hoe ook jij ondersteund wordt om de perfecte Zapplied dienstverlening te kunnen verzorgen.
 
Zapplied biedt ongekend goede freelancevoorwaarden en uitgebreide leer- en ontplooiingsmogelijkheden binnen de virtuele en fysieke Zapplied Community.
 

Voor meer informatie bel je Zapplied op 020 - 305 49 69, en vraag je naar Andrea van Sleen. Of stuur je motivatiebrief en CV per e-mail direct naar: apply@zapplied.com.