Visie

In welke wereld wil jij je ontplooien en succes hebben?
 
De wereld verandert. Zapplied verandert mee, maar de traditionele juridische en overige zakelijke dienstverlening niet. De kranten schrijven er bijna dagelijks over; ondernemingen, groot en klein, zitten erom te springen, en de traditionele zakelijke dienstverlening zwijgt. In welke wereld wil jij je ontplooien en succes hebben?
 

Zapplied B.V., de post-legacy strategisch consultancy firm uit Amsterdam, vindt het hoog tijd om de zakelijke dienstverlening naar de huidige, moderne werkelijkheid te brengen.
 

Daarom heeft Zapplied een uniek online Customized Services Platform ontwikkeld waarmee ze hoogwaardige, strategische en andere adviesdiensten en producten, op maat en van het hoogste niveau levert. Zapplied maakt daarbij gebruik van senior legals en andere experts ('Counsels'). De perfecte combinatie van state-of-the-art technologie en menselijke interactie.
 

Zapplied hecht veel waarde aan innovatieve en extreem productieve en effectieve manieren van slim samenwerken, zowel met onze klanten als onze Counsels. Zapplied werkt duidelijk, transparant en eerlijk. Wie houdt daar niet van?
 

De Counsels van Zapplied zijn senior professionels met minstens vier jaar relevante ervaring op hun expertisegebied, ook wel Fields of Expertise, zoals: strategie, business development, marketing, juridisch, fiscaal, en financieel. Op dit moment ligt de focus vooral op Legal.
 

Wil jij net als wij op een moderne, innovatieve en pro-actieve wijze aan de slag met complexe en andere interessante strategisch-juridische zaken en vraagstukken? Lees dan vooral verder op deze site en submenu's.
 
Zapplied lanceerde inmiddels haar site voor jonge, ambitieuze ondernemingen: Enlarge The Pie. Binnenkort lanceert Zapplied meer ‘verticale sites’, ook voor andere markten en ondernemingen, in binnen -en buitenland. Voor meer achtergronden, zie ook: Enlarge The Pie.
 
Voor meer informatie kun je ook bellen: 020 - 305 49 69, of een e-mail sturen naar: apply@zapplied.com. Volg ons ook op Twitter (@Zapplied), zodat je op de hoogte blijft.