Commercial Er zijn 8 producten.

Toont 1 - 8 uit 8 items
 • € 299

  One Hour Expert Sparring geeft je de mogelijkheid een uur lang per telefoon effectief en productief te sparren met een ervaren Zapplied counsel, over je onderneming, je plannen, je uitdagingen en over je strategie en tactiek, met praktische tips & tricks.

  € 299
 • € 299

  One Hour Sales Expert Sparring, geeft je de mogelijkheid een uur lang per telefoon effectief en productief te sparren met een ervaren commercial counsel, over je sales organisatie, je salesplannen, je commerciële uitdagingen en je sales strategie en tactiek, met praktische tips & tricks: Hoe succesvol is de salesafdeling & How To Boost Sales?

  € 299
 • € 299

  One Hour Winstoptimalisatie Expert Sparring, geeft je de mogelijkheid een uur lang per telefoon effectief en productief te sparren met een ervaren Zapplied counsel over winstoptimalisatie van je organisatie en producten en ter zake doende strategie en tactiek, met praktische tips & tricks.

  € 299
 • € 349

  Quick Assessment IP Merk Global: Snel weten of je nieuw bedachte productnaam of dienstnaam al geregistreerd is dan wel nog beschikbaar is om te worden gebruikt in Nederland, Benelux, Europese Unie, Verenigde Staten en Internationaal.  

  € 349
 • € 5.499

  Op basis van de Sales & Marketing Profit Treasure Hunt methodiek geeft de Zapplied Counsel een concreet maatwerkadvies om de winstgevendheid van handelsbedrijven structureel te verbeteren. De resultaten geven een advies over producten, klanten, de commerciële richting en de organisatie.

  € 5.499
 • € 9.499

  Op basis van de Sales, Marketing & Operations Profit Treasure Hunt methodiek geeft de Zapplied Counsel een concreet maatwerkadvies om de winstgevendheid van handelsbedrijven structureel te verbeteren. De resultaten geven een advies over producten, klanten, de commerciële richting en de organisatie.

  € 9.499
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie (vol dagdeel) met twee senior experts op gebied van Strategy & Commerce.  

  € 599
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie (vol dagdeel) met twee senior experts op gebied van Strategy & Marketing.  

  € 599
Toont 1 - 8 uit 8 items