Groei Fase Er zijn 12 producten.

Toont 1 - 12 uit 12 items
 • € 1.999

  Potentiële investeringen starten na de nodige teasers, information memo's en vooroverleg. Een duidelijke en compacte term sheet biedt partijen verdere houvast bij de onderhandelingen over eventuele investeringen.

  € 1.999
 • € 299

  One Hour Expert Sparring geeft je de mogelijkheid een uur lang per telefoon effectief en productief te sparren met een ervaren Zapplied counsel, over je onderneming, je plannen, je uitdagingen en over je strategie en tactiek, met praktische tips & tricks.

  € 299
 • € 299

  One Hour Winstoptimalisatie Expert Sparring, geeft je de mogelijkheid een uur lang per telefoon effectief en productief te sparren met een ervaren Zapplied counsel over winstoptimalisatie van je organisatie en producten en ter zake doende strategie en tactiek, met praktische tips & tricks.

  € 299
 • € 3.749

  Meer dan 60% van alle M&A deals (fusies en overnames) mislukt met forse financiële gevolgen.   Zapplied biedt een compacte, overzichtelijke en praktische analyse aan om de kans op slagen van een fusie structureel te vergroten.

  € 3.749
 • € 3.749

  Meer dan 60% van alle M&A deals (fusies en overnames) mislukt met forse financiële gevolgen.   Zapplied biedt een compacte, overzichtelijke en praktische analyse aan om de kans op slagen van een overname structureel te vergroten.

  € 3.749
 • € 349

  Quick Assessment IP Merk Global: Snel weten of je nieuw bedachte productnaam of dienstnaam al geregistreerd is dan wel nog beschikbaar is om te worden gebruikt in Nederland, Benelux, Europese Unie, Verenigde Staten en Internationaal.  

  € 349
 • € 5.499

  Op basis van de Sales & Marketing Profit Treasure Hunt methodiek geeft de Zapplied Counsel een concreet maatwerkadvies om de winstgevendheid van handelsbedrijven structureel te verbeteren. De resultaten geven een advies over producten, klanten, de commerciële richting en de organisatie.

  € 5.499
 • € 9.499

  Op basis van de Sales, Marketing & Operations Profit Treasure Hunt methodiek geeft de Zapplied Counsel een concreet maatwerkadvies om de winstgevendheid van handelsbedrijven structureel te verbeteren. De resultaten geven een advies over producten, klanten, de commerciële richting en de organisatie.

  € 9.499
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie (vol dagdeel) met twee senior experts op gebied van Strategy & Commerce.  

  € 599
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie (vol dagdeel) met twee senior experts op gebied van Strategy & Hands-on Finance.

  € 599
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie met twee senior experts op het gebied van Strategy & Legal.  

  € 599
 • € 599

  Zapplied geeft een beperkt aantal startende ondernemers de kans om te profiteren van een strategische sessie (vol dagdeel) met twee senior experts op gebied van Strategy & Marketing.  

  € 599
Toont 1 - 12 uit 12 items